THERAPEUTEN

Aan het begin van mijn studie oefentherapie Mensendieck maakte ik kennis met het vak kinderoefentherapie wat mij meteen aansprak. Ik ben toen mijn stages gaan richten op het werken met kinderen zowel op school als in de praktijk. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Bachelor of Science and Health, oefentherapie Mensendieck. In datzelfde jaar ben ik gestart met de post-HBO kinderoefentherapie. Inmiddels heb ik al veel ervaring op gedaan door met verschillende doelgroepen te werken.
Ik heb groepslessen gegeven aan kinderen met overgewicht/obesitas, kinderen behandeld binnen het speciaal onderwijs met gedrags- en motorische problemen en kinderen behandeld in de praktijk met motorische problemen en/of houding gerelateerde problemen. Het mooie aan het vak kinderoefentherapie is dat er spelenderwijs betekenisvol wordt geleerd waardoor kinderen tijdens de behandeling vaak veel plezier ervaren wat mij veel voldoening geeft. 
In juni 2016 ben ik afgestudeerd als kinderoefentherapeut aan de Hogeschool Utrecht. In juni 2017 heb ik samen met oefentherapeut Mensendieck Cherany de Kraa de praktijk  “Hart voor oefentherapie” opgericht in het centrum van Alkmaar. Omdat wij beiden nieuwe kansen kregen om ons verder te ontwikkelen hebben wij eind december 2018 besloten om na een fijne samenwerking zelfstandig verder te gaan. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk heb ik een fijne samenwerking met een Islamitische- en een reguliere basisschool in Alkmaar. Ik heb veel plezier in het werken met kinderen van diverse culturele achtergronden en nationaliteiten.  In 2018 heb ik mij ook verder ontwikkeld tot Coach kinderbrein en bewegen volgens de methode van Carla van Wensen. 

KWALITEIT

De kinderoefentherapeut van Hart voor kinderoefentherapie is Bachelor of Science and Health en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici, het platform Kinderoefentherapie en de VvoCM.

 mail: hartvoorkinderoefentherapie@gmail.com · KVK: 68586736 · © Copyright 2019 · Hart voor kinderoefentherapie · VvOCM 

Platform kinderoefentherapie · Sitemap · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Hart voor kinderoefentherapie