KINDEROEFENTHERAPIE

Bewegen is een favoriete bezigheid van kinderen en erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Tijdens de basisschoolperiode leren ze veel nieuwe vaardigheden zoals fietsen, zwemmen en schrijven. Bij de meeste kinderen gaat het aanleren hiervan vanzelf. Soms vinden kinderen het moeilijk om bepaalde activiteiten goed uit te voeren, hoe hard ze hun best ook doen. In dat geval kan de kinderoefentherapeut hulp bieden!

Kinderoefentherapie is een specialisatie van Oefentherapie Cesar en Mensendieck. De gespecialiseerde kinderoefentherapeut heeft na de HBO opleiding Oefentherapie Cesar of Mensendieck een 2 jarige post HBO opleiding kinderoefentherapie gevolgd en is een bevoegd therapeut. Bij de behandeling van kinderen wordt, net als bij de algemene oefentherapie, aangesloten bij de dagelijkse vaardigheden, houdingen en bewegingen. In de praktijk “Hart voor kinderoefentherapie” worden kinderen behandeld in de leeftijdscategorie 4 t/m 16 jaar met een motorische achterstand.

 

KINDEROEFENTHERAPIE WORDT VERGOED

VANUIT DE BASISVERZEKERING

Lees meer over de Kinderoefentherapie in de praktijk en/of Kinderoefentherapie op school en ontdek wat “Hart voor kinderoefentherapie” voor u kan betekenen.

KWALITEIT

De oefentherapeuten van Hart voor oefentherapie zijn Bachelor of Science and Health en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici en de VvoCM.
De kinderoefentherapeut staat aanvullend geregistreerd bij het platform Kinderoefentherapie

KWALITEIT

De kinderoefentherapeut van Hart voor kinderoefentherapie is Bachelor of Science and Health en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici, het platform Kinderoefentherapie en de VvoCM.

 mail: hartvoorkinderoefentherapie@gmail.com · KVK: 68586736 · © Copyright 2019 · Hart voor kinderoefentherapie · VvOCM 

Platform kinderoefentherapie · Sitemap · Algemene voorwaarden · Disclaimer · Hart voor kinderoefentherapie